Munkatársaink

Home / Munkatársaink

Dr. Komlós György – Szájsebész szakorvos

Szakmai háttér: Diplomámat a Semmelweis Egyetemen szereztem. Az Andrássy Dental mellett jelenleg a Semmelweis Egyetem Arc-, Állcsont-, Fogászati- és Szájsebészeti Klinikáján is dolgozom, ahol fogorvostan hallgatókat oktatok.
Beszélt nyelvek: angol, német, francia
Bemutatkozás: A klinikai szerteágazó tapasztalatomnak köszönhetően az általam végzett beavatkozások gyorsak és fájdalommentesek. Fogorvostan hallgatóim oktatása során megtanultam türelmesnek lenni, így a pácienseimet is határtalan empátiával kezelem. Szájsebészeti beavatkozásaimat a lehető legnagyobb precizitással és odafigyeléssel végzem.
Szakterület: Bölcsességfog eltávolítás, Sebészi foghúzás, Gyökércsúcs eltávolítás Ciszta eltávolítás, Implantálás

Dr. Buzogány Zoltán – Szájsebész szakorvos, Implantológus

drbuzoganySzakmai háttér: Általános orvosi diplomámat 1998-ban, Neumartkban szereztem, majd Fog-és szájbetegségek szakvizsgát tettem le 2002-ben Szegeden. Nagyon fontosnak tartom a nemzetközi implantológiai képzéseken való részvételt a tudásom folyamatos fejlesztése céljából, így 2011-ben és 2014-ben is sikeresen diplomáztam ezen a területen Münsterben.
Beszélt nyelvek: angol, német, francia, spanyol, olasz, román
Bemutatkozás: Precíz munkámat a több, mint 15 éves szakmai tapasztalatomnak köszönhetem. Mivel komoly hangsúlyt fektetek a nemzetközi szakmai konferenciákon való részvételre, így naprakész vagyok a szájsebészeti és implantológiai szakterületeim legkorszerűbb módszereit tekintve.
Szakterület: Implantálás, Gyökércsúcs eltávolítás, Ciszta eltávolítás, Arcüreg műtétek, Csontpótlás

Dr. Le Thien Dóra – Esztétikai fogorvos

Szakmai háttér: A budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem diplomát, majd az egyetem Fogpótlástani Klinikáján kezdtem meg a szakorvos képzést, ahol az általános betegellátás mellett magyar és külföldi fogorvostan hallgatók oktatásában is részt veszek.
Beszélt nyelvek: magyar, angol
Bemutatkozás: Betegellátásom során törekszem arra, hogy pácienseim olyan (a lehető legjobb) ellátásban részesüljenek, melyet páciensként én is szívesen fogadnék. Fontos számomra, hogy a beavatkozások jó hangulatban, nyugodt körülmények között teljenek. Elengedhetetlennek tartom a folyamatos szakmai fejlődést, ezért rendszeresen hazai és külföldi továbbképzéseken bővítem tudásomat.
Szakterület: Tömések, Gyökérkezelés, Koronák, Fogsorok, Porcelán héj, Inlay, onlay (fogtechnikai betét)
Ahogy páciensei látják: Mosolygós, pozitív kisugárzású fogorvos. Kedvességével és közvetlenségével még a legkomolyabb beavatkozásnál is tartani tudja a páciensekben a lelket. Egyetemi tanárként magas szintre emelte a kommunikációt, amit a fogászati kezelései alatt is elengedhetetlennek tart.

Dr. Kovács Zsuzsa – Esztétikai fogorvos, Gyermekfogorvos

Szakmai háttere: Diplomámat a budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem. Dolgoztam állami fogászati intézményben is, ahol a legtöbb szakterület ellátását sikeresen elsajátíthattam.
Beszélt nyelvek: angol, német
Bemutatkozás:
Hivatásom gyakorlása során a legfontosabb célom, hogy pácienseim szakmailag és emberileg egyaránt elégedettek legyenek munkámmal és boldog mosollyal, felszabadultan távozzanak a kezelés végeztével. Tudásomat hazai fogorvosi konferenciákon való részvételekkel gazdagítom.
Ahogy páciensei látják:
Figyelmes, lelkiismeretes fogorvos, aki környezetét is pozitív energiával árasztja el. Munkájában felelősségteljes, ugyanakkor tapintatos, pácienseivel a folyamatos együttműködés és a teljes körű tájékoztatás elengedhetetlen számára.
Szakterület:
Tömések, Gyökérkezelés, Koronák, Inlay, onlay (fogtechnikai betét), Gyermekfogászat

Dr. Botos Dániel – Esztétikai fogorvos

Szakmai háttere: 2012-ben végeztem a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán, majd szakvizsgát tettem konzerváló fogászat és fogpótlástan szakirányban. 2013. augusztusa óta dolgozom a Semmelweis Egyetem Fogászati és Szájsebészeti Oktató Intézetében a Sürgősségi osztály állandó hétvégi ügyeletes orvosaként, Dr. Kivovics Péter egyetemi docens intézetigazgató szakmai irányítása alatt. 2016. januárjától helyettes osztályvezető főorvosként vezetem a hétvégi ügyelet munkáját.
Beszélt nyelvek: angol
Bemutatkozás: Részt veszek a fogorvostan hallgatók oktatásában, a Sürgősségi fogászat tantárgy keretein belül negyedéves hallgatók gyakorlati oktatását végzem magyar és angol nyelven. Az elmúlt 4 év alatt több, mint 15.000 pácienst kezeltem csak a hétvégék során, ezalatt széleskörű tapasztalatokra és gyakorlatra tettem szert a fogorvosi diagnosztika és a sürgősségi beavatkozások és a gyermekfogászat terén is. Jelenleg fogszabályozás szakirányban készülök második szakvizsgám megszerzésére.
Szakterület: Tömések, Gyökérkezelés, Koronák, Fogsorok, Inlay, onlay (fogtechnikai betét), Gyermekfogászat
Ahogy páciensei látják: Visszafogott megjelenése mögött komoly szakmai háttér áll. Páciensei elégedetten térnek vissza hozzá. Munkáját a harmónia határozza meg, hiszen körültekintően, alaposan és precízen végez el minden fajta beavatkozást. Magas fokú türelmével és a szakma iránti tiszteletével és hozzáértésével nyeri el a páciensei bizalmát.

Dr. Gábor Anita – Parodontológus szakorvos

Gabor_AnitaSzakmai háttér: Diplomámat 2009-ben szereztem. A magánrendelői betegellátáson kívül részt veszek a Semmelweis Egyetem Parodontológiai Klinikáján a fogorvostan hallgató oktatásában is.
A fogászaton belül speciális érdeklődési területem a parodontológia (fogágybetegségek kezelése, regeneratív sebészet, ínykorrekciós sebészet), valamint a fogágyat is kímélő, esztétikus fogpótlások és tömések készítése.
Pácienseimmel igyekszem empatikus lenni, mivel fontosnak tartom a kölcsönös bizalom kiépítését, amely nemcsak a rendelői, de az otthoni megfelelő szájápolás egyik alapja. Munkámat a lehető legnagyobb odafigyeléssel és precizitással végzem. Folyékonyan beszélek angolul.
Ahogy páciensei látják:
Nyugalom és elhivatottság fémjelzik személyét. Pácienseit mindig teljes körű információkkal látja el. Alapos, precíz és rendkívül odaadó. Kedves, de határozott fellépésének köszönhetően, minden kezelés könnyed és eredményes utazásnak tűnik. Kifinomult és tapasztalt mozdulatai mindig tökéletes ellátást biztosítanak.

Dr. Mocsári Gergely – Gyökérkezelő specialista

1Szakmai háttér: Tanulmányaimat a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán és Olaszországban, Gragnano-ban végeztem. Rendszeresen részt veszek fogászati szűrőnapokon és tartok prevenciós tanácsadást.
Bemutatkozás: A konzerváló fogászat speciális gyakorlatai során megismert MTwo és ProTaper gépi gyökércsatorna megmunkáló eszközökkel szerzett tapasztalatok arra sarkalltak, hogy mélyebben beleássam magamat ebbe a témába.
Olaszországi szakmai tanulmányúton vettem részt Dr. Claudio Farnararo endodontia specialistánál, akinél a mikroszkóppal történő gépi gyökércsatorna megmunkálást figyelhettem meg, és fejleszthettem magam e téren.
Emelett kifejezett figyelmet fordítok a betegek fájdalommentes kezelésére, a betegekkel történő kommunikációra, valamint fontosnak tartom a kezelések során a prevenciót is.
Ahogy páciensei látják: Dinamikus fogorvos, aki minden beavatkozásba mélyen beleássa magát. Szakmája iránti elhivatottságával, sokrétű szakmai tudásával és a közvetlen, nyitott hozzáállásával eloszlatja a páciensek félelmeit. A prevenciós eljárásokat elengedhetetlennek tartja, hiszen tudja, hogy ez által maradnak a páciens fogai hosszú távon szépek, egészségesek és fájdalommentesek.

Dr. Remport Boglárka – Fogszabályozó szakorvos

remportboglarkaSzakmai háttér: Budapesten, a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi karán végeztem summa cum laude minősítéssel. A szakgyakorlati időmet az Egyetem Gyermekfogászati és Fogszabályozási Klinikáján töltöttem, majd kiválóan megfelelt eredménnyel szakvizsgáztam, és a fogszabályozás szakorvosa lettem.
Az általános fogászat területén budapesti és németországi magánrendelőkben szerzett tapasztalataimat kamatoztatom.
A külföldi tanulmányútjaimon elsajátított technikákat beépítem a mindennapi munkámba. Rendszeresen látogatok továbbképzéseket, és a legfrissebb szakirodalmat naprakészen nyomon követem.
Gyermek- és felnőttkori fogszabályozó kezeléseket vállalok, emellett gyermekfogászati kezeléseket, és általános fogászati munkákat pl. tömések, gyökérkezelések, fogpótlások készítését.
2007-2008: Albert-Ludwigs-Egyetem Freiburg: fogszabályozási és fogpótlástani hallgatói kurzusok elvégzése
2008: fogorvosi diploma a Semmelweis Egyetemen summa cum laude minősítéssel
2010: Karl-Ruprechts-Egyetem Heidelberg: 2 hetes tanulmányút, fogszabályozás
2011: Albert-Ludwigs- Egyetem Freiburg: 1 hónapos tanulmányút, fogszabályozás
2010-2011: fogorvostan-hallgatók oktatása a Semmelweis Egyetemen fogszabályozás tantárgyból
2011: a fogszabályozás szakorvosa cím megszerzése kiválóan megfelelt minősítéssel
Tanulmányút több alkalommal Svájcban (2007-2012) Dr. Jens Christoph Türpnél, a baseli egyetem rágóízületi problémákra szakosodott professzoránál
2011-től: területi fogszabályozási szakellátás a XVII. kerületben
2013. februártól – 2016: budapesti magánrendelés mellett egy németországi magánrendelő fogszabályozó specialistája
Külföldi és magyarországi továbbképzések rendszeres látogatása

Holló Zsuzsa – Főnővér, Dentálhigiénikus, Fogászati asszisztens

IMG_0122Szakmai háttér: 1988 óta dolgozom fogászati asszisztensként, 2003-ban szereztem dentálhigiénikusi végzettséget a Bókay János szakközépiskolában, 2011-ben pedig egészségügyi menedzser diplomát.
Ezalatt az idő alatt , és azóta is nagyon sok tapasztalatot szereztem a munkámban. A páciensekkel való kommunikációt tenném az első helyre, ami nélkülözhetetlen részét képezi a munkámnak. Sokoldalú képzéseken vettem részt, hogy jártasságot szerezzek az önálló munkavégzéshez, és a lézeres műtétek asszisztálásához.
Fontos számomra, hogy rendszeresen fejlesszem tudásom, tovább képezzem magam a lehető legtöbb munkaterületen, hogy munkám során kamatozni tudjam,bármilyen helyzetben megálljam a helyem.
Gyermekkorom óta egészségügyben szerettem volna dolgozni és boldog vagyok, hogy a hobbim a munkám is. Nagyon szeretek a páciensekkel foglalkozni, felvilágosítani, tanítani, tanácsot adni nekik a szájápolás területén. Nekem a legnagyobb elismerés a boldog mosoly az arcukon a kezelések végén.
Ahogy páciensei látják: A nyugodt személyiségével és biztató szavaival mindig célba talál a legstresszesebb helyzetben is. Mindig megfelelő tanácsokkal látja el pácienseit, hiszen szívügyének tekinti, hogy elégedett mosollyal az arcukon távozzanak.

Kocsis Szimonetta – Dentálhigiénikus, Fogászati asszisztens

Szakmai háttér:
Tanulmányaimat a Pannon Kincstár Tanoda fogászati asszisztensi majd dentálhigiénikusi szakán végeztem. Mindig is fontos volt számomra, hogy pácienseimet a tudásomnak megfelelően tájékoztassam, így folyamatosan részt veszek a szakmámhoz kapcsolódó továbbképzéseken.
Fogorvosaink melletti asszisztálásaim során szerzett tapasztalataimat rendkívül jól tudom hasznosítani dentálhigiéniai kezeléseim során. A legfontosabb számomra, hogy az általam kezelt páciensek elégedetten és teljes körűen tájékoztatva távozzanak tőlem a kezelések után.
Nagyon fontosnak tartom, hogy pácienseim megtanulják a szájhigiéniát illetve a helyes fogmosás lépéseit is elsajátítsák. Betegeimnek megtanítom, hogy mennyire fontos az évenkénti szűrés illetve a félévenkénti fogkőeltávolítás a szép, egészséges és ragyogó mosoly érdekében.
Ahogy páciensei látják:
Szenvedélyes, dinamikus lány. Munkáját lendületes precizitással végzi. Számára az a legfontosabb, hogy páciensei a lehető legjobb minőségű kezelést kapják. Alaposságát csak végtelenül lehengerlő mosolya és kedvessége múlhatja felül.

Gál Gabriella – Fogászati asszisztens

Szakmai háttér: Fogászati asszisztensi végzettségemet a Bókay János Szakközépiskolában szereztem, majd szakmai gyakorlatomat a Semmelweis Egyetemen is sikerült bővítenem. Munkám során mindig igyekszem a maximumot kihozni magamból. Fontosnak tartom tudásom folyamatos bővítését, így jelenleg már a dentálhigiénikusi képzésem is folyamatban van. Célom, hogy pácienseink félelem nélkül vegyenek részt a fogászati szűréseken, kezeléseken, majd megfelelő információkkal, szakmai tanácsokkal ellátva őket hozzájárulhassunk egészségük megőrzéséhez.
Ahogy páciensei látják: Mosolygós, barátságos és felelősségteljes személyiségű lány. Odaadóan segíti az orvosok munkáját, szakmájában megbízható.

Gáti Anett – Dentálhigiénikus

gatianettSzakmai háttér: 2013-ban végeztem a szegedi Kossuth Zsuzsanna Egészségügyi Intézményben, mint fogaszati asszisztens. Mindenképpen szerettem volna tovább fejlődni így elhatároztam, hogy elvégzem a dentálhigiénikusi képzésemet a budapesti Semmelweis Egyetemen.
Gyakorlati képzésem során és a magánrendelői munkám során sok tapasztalatra tettem szert szájhigiénés oktatással és a megfelelő szájápolással kapcsolatosan is. Mivel orvosaink mellett is asszisztálok, így folyamatosan találkozok újabb és újabb esetekkel is, így tudásomat könnyen szinten tartom és fejlesztem. Szeretem mikor a pácienseim mosolyogva lépnek ki fogkőeltávolítás után a kezelőből.
Ahogy páciensei látják: Bájossága lehengerlően hat a páciensekre. Szívből jövő mosolya és kedvessége mellett munkáját precízen és elszántan végzi. Személyiségével mosolyt csal a páciensek arcára.

Drexler Andrea – Fogászati asszisztens

drexletandreaSzakmai háttér: Fogászati asszisztens végzettségemet a Szentágothai János Egészségügyi Szakképző Iskolában 2007-ben szereztem. Az elmúlt 10 év során szakmai tapasztalatot szereztem szájsebészet, fogszabályozás illetve konzerváló fogászat területén. Célom ,hogy pácienseink bizalommal vegyenek részt fogászati kezeléseinken és elégedetten távozzanak illetve térjenek vissza fogászatunkra.
Ahogy páciensei látják: Kedves, visszafogott lány, aki munkáját a lehető legnagyobb odaadással végzi. Az orvosok jobb keze, munkájában elhivatott.

Dr. Faluhelyi Anikó – Aneszteziológus szakorvos

drfaluhelyianiko

Kalmár Gyula – Aneszteziológus szakasszisztens

kalmargyula